تحقیق تأثیر فاین های خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ

تأثیر فاین های خمیر CMP,خمیر بروک,آهار زنی داخلی کاغذ,فاین های خمیر CMP,تحقیق تأثیر فاین های خمیر CMP,تحقیق خمیر بروک,تحقیق آهار زنی داخلی کاغذ,تحقیق فاین های خمیر CMP,مقاله آهارزنی,تحقیق آهارزنی|34021954|jyu
محقق گرامی فایل مورد نظر در مورد تحقیق تأثیر فاین های خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

دانلود تحقیق با موضوع تأثیر فاین های خمیر CMP و خمیر بروک بر آهار زنی داخلی کاغذ چاپ،در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق:در ساخت کاغذ، آهارزنی داخلی به مقاومت کاغذ و مقوا در مقابل نفوذ و جذب آب کمک می‌کند. مواد شیمیایی آهارزنی رایج استفاده شده شامل آهار روزین، آلکیل کتن دایمر (AKD)، انیدرید ساکسینیک آلکنیل (ASA)، نشاسته و مشتقات سلولزی هستند. در بین این مواد شیمیایی آهار زنی، آهارهای روزین، مهم ترین مواد آهارزنی مهمترین مواد آهار زنی داخلی هستند. بسیاری از کارخانجات شرایط کاغذ سازی خودشان را از اسیدی به خنثی- قلیایی تغییر داده اند تا بتوانند از پرکننده های کربنات کلسیم در کاغذ چاپ استفاده بکنند و مقاومت کاغذ را افزایش دهند و از فرسودگی ماشین کاغذ جلوگیری نمایند. یکی از تکنولوژی های کارآمد، ساده و مفید فرآیند پیش مخلوط کردن است. در این روش روزین و آلوم را قبل از اضافه کردن به خمیر با هم مخلوط می‌کنند. دما، غلظت و نسبت آلوم به روزین در مخلوط آهارزنی (روزین‌– آلوم) بر درجه آهارزنی و میزان جذب آب تأثیر می گذارد.با افزایش دمای مخلوط آهارزنی (روزین- آلوم) بارگذاری کاهش یافته و کارآیی روزین- آلوم کاهش می‌یابد. همچنین تیمار آهارزنی در غلظت پایین مخلوط (روزین- آلوم) ترجیح داده می‌شود. غلظت پایین‌تر، بارگذاری محلول را بیشتر می کند که برای آهار روزین- آلوم مساعد است البته هنگامی که غلظت بیش از حد پایین است (نزدیک صفر) بارگذاری منفی می شود و برای آهار روزین- آلوم نا مساعد است. هم چنین به نظر می رسد یک نسبت بهینه آلوم به روزین برای مخلوط آهار زنی روزین- آلوم وجود دارد...